Chris'imiz mağlum 3 gündür çalışıo çocuk sokaklarda ona rastlamak çok heyecan verici bir duygu ama bu işleri yaparken rastlamak insanı ister istemez üzüo bunlarda 3.günden resimler baksanıza hala mutlu ama aslında hala üzülüo gibi
5 posters
Chris Brown Day 3 Of Community Service! :(
Breezy Bitch- Mesaj Sayısı : 137
Doğum tarihi * : 24/08/96
oha oha oha va oha! Tutmayın beni ağlıycam! Chris'in, Rihanna yüzünden bu hallere düştümesi en son göreceğim şey olurdu! Koskaca Grammy sanatçısı Chris Brown şimdi bi kız yüzünden ne hallere düştü tmm bu işleri yapabilir ama Rihanna'nın yüzünden yapması beni çok üzüo! Umarım en kısa zamanda düzelirsin Chris! Rihanna'ya gelinceee...
İnşallah Chris'e yaşattıklarının aynısı sen yaşarsın tmm sana karşı bi hata yapmış olabilir ama bunu sen başlattın bikere! Chris'i sinirlendirmeseydin bunların hiçbiri olmayacaktı! Chris'in yerine kendini hiç koydun mu ha? Koymassın tabii o kadar acımasızsınki bırak sürünsün diosundur şimdi! Onun için hiç ağladın mı? Ben Michael Jackson'nın ölümünden bile daha çok ağladım! Artık kime ağlasam bilemiyorum! Tmm hapse girseydi daha kötü olabilirdi ama yinede her ikisine de üzülürdüm! Hayatım boyunca senden nefret edicem küçükken bi Beyoncé'ye bide sana özenirdim çok güzel kız die ama artık benim gözümde kendini mahvettin! Senin kadar saf, salak, kendini beğenmiş, acımasız, kıskanç, duygusuz biri görmedim! İyi bir sevgili olsaydın ikinizin de başına bunlar gelmeyecekti! Ama o resimler dışında artık içim rahat çünkü birbirinizden uzak ve arkadaş olarak kalcaksınız!
I You Chris!
İnşallah Chris'e yaşattıklarının aynısı sen yaşarsın tmm sana karşı bi hata yapmış olabilir ama bunu sen başlattın bikere! Chris'i sinirlendirmeseydin bunların hiçbiri olmayacaktı! Chris'in yerine kendini hiç koydun mu ha? Koymassın tabii o kadar acımasızsınki bırak sürünsün diosundur şimdi! Onun için hiç ağladın mı? Ben Michael Jackson'nın ölümünden bile daha çok ağladım! Artık kime ağlasam bilemiyorum! Tmm hapse girseydi daha kötü olabilirdi ama yinede her ikisine de üzülürdüm! Hayatım boyunca senden nefret edicem küçükken bi Beyoncé'ye bide sana özenirdim çok güzel kız die ama artık benim gözümde kendini mahvettin! Senin kadar saf, salak, kendini beğenmiş, acımasız, kıskanç, duygusuz biri görmedim! İyi bir sevgili olsaydın ikinizin de başına bunlar gelmeyecekti! Ama o resimler dışında artık içim rahat çünkü birbirinizden uzak ve arkadaş olarak kalcaksınız!
I You Chris!
Admin- Admin
Doğum tarihi * : 25/08/95
Breezy Bitch demiş ki:oha oha oha va oha! Tutmayın beni ağlıycam! Chris'in, Rihanna yüzünden bu hallere düştümesi en son göreceğim şey olurdu! Koskaca Grammy sanatçısı Chris Brown şimdi bi kız yüzünden ne hallere düştü tmm bu işleri yapabilir ama Rihanna'nın yüzünden yapması beni çok üzüo! Umarım en kısa zamanda düzelirsin Chris! Rihanna'ya gelinceee...
I You Chris!
SANA KATILMAMAK MÜMKÜN DEİLL =)
saol cnm
Nigga Breezy- Mesaj Sayısı : 105
Doğum tarihi * : 06/08/93
off ne yaptırıyolar ona öleee
Unusual Sasha- Mesaj Sayısı : 47
Doğum tarihi * : 07/10/92
yha hakkette çok kötü bi durum ama gülüyor baksanıza
Chris_ft- Mesaj Sayısı : 26
Doğum tarihi * : 17/01/96
Yaaa aşkımız ceza çekerken bile gülüyor bu kadar mukemmel bir mutluluga sahip olması beni aglatıyor !! Breezy Bitch gerçekten çok dogru söylüyorsunn çogu kişi rihannayı haklı buluyor ama öyle degil insanın bir sabır sınırı vardır ve rihanna denen acımasız chrisimizin sabrını zorladı ve christe rihannaya hak ettigini yaptıı iyide yaptı !! ama suçlu kim oldu CHRİSİMİİZ EGER ADALET BUYSA YAZIKLAR OLSUN YA KOSKOCA CHRİS BROWNUMUZUN DÜŞTÜGÜ HALLERİ GÖRMEK BİLE İSTEMİYORUM !!